Sierbestrating Brabant


Dongenseweg 13H 5121 PB Rijen
0853013852 Klik om te bellen

Over Sierbestrating Brabant

Sierbestrating Brabant is hét adres voor sierbestrating, tegels en tuinaanleg. 

De webwinkel waar u voor uw tuin de complete inrichting kan vinden.

Door ruime ervaring op de particuliere en zakelijke bestratingsmarkt en tuinaanleg, zijn we een begrip geworden in Brabant en omstreken. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij besloten een deel van ons assortiment op de website te tonen. Ons uitgaanspunt is de klant geheel te ontzorgen en op onze site kunt u zelf een begroting maken wat u tuin eventueel kan gaan kosten.

Van afvoeren van grond tot huur van machines die u nodig heeft om de tuin te verwezenlijken, ook voor aanleg materialen bent u bij ons op het juiste adres.

De kwaliteit van de uitvoering houden we volledig in de hand. Wij zijn een erkend SEB-certificering bedrijf, dit houdt in dat wij aan alle voorwaarden voldoen om een erkend bestratingsbedrijf te mogen zijn en volgens ARBO eisen te werk te gaan. Alle materialen worden volgens afspraak geleverd, waarbij snelle leveringen mogelijk zijn. De sierbestrating werkzaamheden, het aanleggen van verlichting, graafwerkzaamheden en het plaatsen van schuttingen, tuinhuizen, veranda’s en dergelijke zijn in handen van ons eigen team van ervaren vakspecialisten .

De mogelijkheden zijn eindeloos en voor elk budget is er een mogelijkheid .

Sierbestrating Brabant in het kort

Diensten

Grondwerk
Natuursteen leggen
Ontwerpen
Sierbestrating
Wegenbouw

Verkoop van

Bestratingsartikelen
Decoratie
Keramische tegels
Natuurtegels
Siertegels
Tuinelementen
Tuinhout
Tuinverlichting
Zand en grind

Onze locatie

Sierbestrating Brabant


Dongenseweg 13H 5121 PB Rijen
0853013852 Klik om te bellen